miercuri, 27 februarie 2013

raw: supă cu morcovi şi mere

 

 
Am momente când n-aş mânca nici fruct, nici legumă. Şi parcă aş mânca din amândouă. Dar parcă aş vrea ceva interesant. Ceva ce să-mi meargă la suflet. Să fie şi supă şi smoothie. Să fie şi prânz şi cină. Să arate bine şi să guste şi mai bine. În situaţia asta cel mai bine mă împac cu o supică raw din câteva ingrediente pe care le am mereu la îndemână. 

  • 1 morcov
  • 1 măr
  • 1 bucăţică de ghimbir de 1 cm
  • 1 linguriţă de tahini (se poate înlocui cu ulei de măsline)
  • 1 cană de apă
  • 1 linguriţă de şalotă
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • puţină sare roz de Himalaya (sau orice sare aveţi prin casă)
  • 1 linguriţă susan crud
Se aruncă toate ingredientele în blender şi se mixează până când se transformă totul într-o pastă fină şi destul de lichidă. Se presară scorţişoară deasupra. Enjoy!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu